Потребителско меню

Търси продукт

Бърз достъп

Обзавеждане за баня,хидромасажни вани,мебели за баня,аеромасажни вани,душ кабини,тангенторна вана,парни душ кабини,хидромасажни душ кабини,масажна вана,акрилни вани

Обзавеждане за баня, Мебели за баня, Оборудване за баняФирма "Кива Интериор" има удоволствието да Ви представи своя он-лайн магазин за обзавеждане за баня. Продуктите който ще Ви представим са изработени от материали с гаранция за качество и на най-ниски цени!

Фирмата предлага  ремонт на баня,цялостно обзавеждане за баня,мебели за баня,хидромасажни вани,душ кабини,парна баня,душ корита!Всякаква информация за промоции за обзавеждане за баня може да получите във фирмения магазин и да изберете желания размер хидромасажна вана,мебели за баня,душ кабина,хидромасажна душ кабина,душ корито,парна баня,аеромасажна вана!

От години основна дейност на фирмата е внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане на баня- плочки за баня, душ кабини, мебели за баня,хидромасажни вани,парни душ кабини,парна баня.Фирмата предлага всякакви размери хидромасажни вани,душ кабини,душ корита,правоъгълни вани,ъглови вани!

Промоций за обзавеждане за баня:промоция на хидромасажна вана ,промоция на душ кабини,промоция на мебели за баня,промоция на вани за баня,промоция на парна баня,промоционални цени на хидромасажни вани с душ кабини!


За всякаква информация отидете на"Контакти" или заповядайте в нашия магазин за да изберете желания размер хидромасажна вана или душ кабина на най- ниска цена!

ПРОМОЦИЯ НА ХИДРОМАСАЖНИ ВАНИ!

Фирмата предлага  доставка на хидромасажни вани за София,Пловдив,Варна,Русе,Бургас и всички останали градове в страната!

 

Обзавеждане за баня, Мебели за баня, Оборудване за баня Обзавеждане за баня, Мебели за баня, Оборудване за баня


Сайта се обновява ежеседмично-всички цени са с начислен ДДС

 

Продукти

Партньори

Контакти

Заповядайте в нашият офис на адрес:
гр. Самоков, ул. "Цар Борис III" N18

Работно време: от 09.00 до 19.00
Понеделник до Неделя

Кой е на линия

В момента има 5 посетителя в сайта
RocketTheme Joomla Templates